назад
04.01.16

Працівниками Чернігівського місцевого центру проведено робочі зустрічі з головами Іванівської та Киселівської сільських рад Чернігівського району

PC19010629 грудня 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком проведено робочу зустріч з новообраною головою Киселівської сільської ради Чернігівського району Оленою Ніколаєвою.

Під час робочої зустрічі було досягнуто домовленостей про співпрацю та направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Також Олену Ніколаєву ознайомлено з роботою мобільного пункту консультування громадян та прийому документів Чернігівського місцевого центру з надання БВПД.
Після спілкування з головою Киселівської сільської ради директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко взяв участь у засіданні виконавчого комітету Киселівської сільської ради, після якого виступив перед колективом виконавчого комітету Киселівської сільської ради з темою “Роль органів місцевого самоврядування в наданні безоплатної правової допомоги. Механізм реалізації права на безоплатну вторинну правову допомогу”. Під час виступу було повністю розкрито зазначену тему, проінформовано про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також надано відповіді на запитання.
Начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Оленою Михайленко проведено робочу зустріч з головою Іванівської сільської ради Чернігівського району Оленою Швидкою.
Під час робочої зустрічі з головою Іванівської сільської ради було надано інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також були обговорені питання щодо потреб громади в отриманні правової допомоги та ознайомлено з роботою мобільного пункту консультування громадян та прийому документів Чернігівського місцевого центру з надання БВПД.
По завершенню робочих зустрічей для відвідувачів Іванівської та Киселівської сільських рад були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» та флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу”.IMG 1336