назад
09.12.15

Працівниками Чернігівського місцевого центру в рамках Всеукраїнського тижня права проведено тематичний захід інформаційного, освітнього та виховного характеру в ліцеї № 16 м. Чернігова

PC0300247 грудня 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком та головним спеціалістом відділу попередньої роботи з клієнтами Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Данилом Павлюком в рамках Всеукраїнського тижня права проведено тематичний захід інформаційного, освітнього та виховного характеру в інформаційно-технологічному ліцеї № 16 Чернігівської міської ради Чернігівської області.

Також працівники Чернігівського місцевого центру з надання БВПД в рамках ХІІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у Чернігівській області взяли участь у спеціалізованому показі документального фільму “Габрієль”, який проводився громадською організацією “MART” для учнів 9-го класу ліцею № 16.
Під час дискусії, що виникла після перегляду фільму, директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком для присутніх було розкрито питання “Спосіб захисту прав неповнолітніх”. Також з метою підвищення правової свідомості учнів ліцею ознайомлено з основними правами та свободами людини і громадянина, основами функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги, роз’яснено порядок реалізації права на отримання безоплатної правової допомоги, надано відповіді на запитання.