назад
29.01.16

Працівниками Чернігівського місцевого центру здійснено робочий виїзд до м. Славутич

P101029329 січня 2016 року директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком та начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Юлією Бойко здійснено робочий виїзд до м. Славутича Київської області.

Під час робочого візиту були проведені робочі зустрічі: з головою Славутицької міської ради Юрієм Фомічевим, з першим заступником голови Славутицької міської ради Віктором Шевченком; начальником відділу інформації, зв’язків із громадськістю та електронного врядування Славутицької міської ради Тетяною Бойко; начальником Славутицького міського управління юстиції Ольгою Лазаренко; начальником Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Наталією Шаповал; начальником Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради Валентиною Дудинською.

Результатом робочих зустрічей є домовленість про подальшу співпрацю та проведення спільних заходів.
По завершенню робочих зустрічей залишались флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу” та нові візитки Чернігівського місцевого центру з надання БВПД.
Також були проведені два прийоми населення м. Славутича в приміщеннях Славутицької міської ради та Служби у справах дітей та сім’ї.
За отриманням правової допомоги звернулось п’ятеро громадян, яким було надано п’ять консультацій з сімейних та житлових питань, а також з питань щодо порядку звернень до Європейського суду з прав людини.
Відвідувачам залишались флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу” та нові візитки Чернігівського місцевого центру з надання БВПД.
По завершенню робочих зустрічей та прийомів громадян було проведено «вуличне» інформування населення з питань безоплатної вторинної правової допомоги.
Під час спілкування з мешканцями м. Славутич було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з функціонуванням системи безоплатної вторинної правової допомоги.
Бажаючим залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».P1010285P1010288P1010289P1010295P1010298P1010302P1010304P1010305