назад

Працівників ЦНАПу Ємільчинського району проінформували про систему БПД

22.09.2016 - seminar SNAP (2)20 вересня в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Ємільчинської районної державної адміністрації відбувся семінар з працівниками ЦНАПу та фахівцями Ємільчинського бюро правової допомоги.

У ході проведення семінару заступник начальника Ємільчинського бюро Олександр Гнатенко та головний спеціаліст Алла Садурська проінформували працівників ЦНАПу про діяльність Ємільчинського бюро правової допомоги, напрямки роботи, суб’єктів надання та отримання безоплатної правової допомоги, завдання, функції бюро правової допомоги тощо.

Детальніше начальник бюро зупинився на видах правових послуг, які включає в себе безоплатна вторинна правова допомога: захист від обвинувачення; здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів процесуального характеру.

«Своєчасне надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги – це запорука гарного результату у вирішенні проблемних питань мешканців Ємільчинського району», – підсумував начальник бюро правової допомоги Олександр Гнатенко

Окрім того, в приміщенні ЦНАПу та в холі РДА розмістили оголошення про роботу Ємільчинського бюро. Нагадаємо, Ємільчинське бюро правової допомоги надає безоплатну правову допомогу за адресою: вул. Ватутіна, 6.

22.09.2016 - seminar SNAP (1)