назад

Працівників Вирівської сільської ради навчали користуватися он-лайн сервісами Міністерства юстиції

KoM 2017 06 03 Vyrivka6 березня спеціалістами відділу правопросвітництва Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентиною ВОЛІК та Оксаною КОЗІНОЮ було проведено інформаційний захід для працівників Вирівської сільської ради на тему: «Доступ до он-лайн електронних сервісів Міністерства юстиції».

 

Оксана КОЗІНА познайомила присутніх із кабінетом електронних сервісів, який розміщений на сайті  Міністерства юстиції та його функціями. Відповідно до функціоналу кабінету, кожен, хто зареєстрований, має змогу отримати документи з державних реєстрів Міністерства юстиції України в режимі он-лайн, щодо проведених реєстраційних дій у державних реєстрах України в електронному вигляді, здійснити пошук інформації у державних реєстрах України, користуватися електронними системами звітності для осіб, які здійснюють спеціалізовану професійну діяльність, пошук законодавчих документів, шаблонів (зразків) документів, участь в електронних торгах арештованим майном. Більш детально спеціалісти центру надали інформацію про особливості електронного декларування та  заповнення електронних декларацій.

KoM 2017 06 03 Vyrivka1

 

Начальник відділу правопросвітництва Валентина ВОЛІК  та голова сільської ради Ірина ТОЧИЛЕНКО обговорили напрями співпраці з питань розширення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги та спланували правопросвітницькі заходи на 2017 рік.

KoM 2017 06 03 Vyrivka2

 

Начальник відділу правової інформації та консультацій Дмитро СОЛЯНИК провів прийом громадян. Всі присутні отримали інформаційні матеріали з контактами центру.

Довідково:
Адреса центру: 41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район, 

м. Ромни та Роменський район, 

Липоводолинський район,

Недригайлівський район Сумської області.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103