назад

Працівники Андрушівського та Ружинського бюро правової допомоги «вийшли в люди»

15.09.2016 - inform B (2)З метою підвищення правової обізнаності мешканців територіальних громад та надання їм правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації та захисту прав і свобод людини і громадянина, 14 вересня працівники Андрушівського та Ружинського бюро правової допомоги вкотре провели вуличне інформування жителів районів щодо роботи Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та можливостей отримання безоплатної правової допомоги.

Інформування населення проводилось в місцях розташування органів соціального захисту населення, а саме: районної державної адміністрації, Управління соціального захисту населення райдержадміністрації та управління пенсійного фонду України.

«Ми «вийшли в люди», щоб проінформувати про роботу новостворених бюро правової допомоги, – так пояснили суть своєї акції фахівці Бердичівського місцевого центру. – Таким чином правова допомога стає ближчою до людей, адже не всі можуть прочитати чи почути про нові можливості отримання правової допомоги за місцем проживання».

Співробітники Бердичівського місцевого центру роз’яснювали громадянам: порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги; правові послуги, які вони можуть отримати в Регіональному та місцевих центрах; категорії громадян, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
Також довели до відома громадян місця розташування бюро правової допомоги та номери телефонів за якими можна звертатись.

15.09.2016 - inform B (3) 15.09.2016 - inform B (4)