назад

Працівники Черняхівського бюро провели семінар для непрацюючих осіб

17.01.2017 - chernahiv17 січня начальник Черняхівського бюро правової допомоги з метою виконання умов Меморандуму про співпрацю Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги та Державною службою зайнятості України провела лекцію у Черняхівському районному центрі зайнятості. Лекція проводилась у рамках профконсультаційного групового заходу-семінару на тему: «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем».

Начальник Черняхівського бюро розповіла про систему безоплатної правової допомоги, особливості консультування безробітних та надання даній категорії осіб правових послуг, які передбачають складення процесуальних документів та здійснення представництва інтересів в судах.

Варто зауважити, що Черняхівське бюро правової допомоги та Черняхівський районний центр зайнятості ефективно співпрацюють у напрямку правопросвітництва та надання правової допомоги громадянам. З цією метою було підписано угоду про співпрацю, згідно якої кожної другої п’ятниці місяця проводяться спільні виїзні прийоми громадян у Черняхівському районному центрі зайнятості.

Черняхівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Черняхів, вул. Шевченка, 4, тел. :(04134) 4-82-38.