назад
17.05.17

Працівники Глухівського бюро правової допомоги продовжують налагоджувати співпрацю з загальноосвітніми школами

ShM 2017 05 16 ROBOCHA ZUSTRICH SHOLA   1З метою більш розширеного доступу до системи безоплатної вторинної правової допомоги  16 травня    начальник  Глухівське бюро правової допомоги Богдан Балицький  завітав до  Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6  Глухівської міської ради закладу з метою  проведення  активної діяльність щодо інформування громад про розширення можливостей з надання безоплатної правової допомоги.

 

Богдан Балицький розповів про зміни, що відбулися в законодавстві про безоплатну правову допомогу які набрали чинності 05 січня 2017 року де суттєво підвищується поріг малозабезпеченостідля отримання доступу до безоплатної вторинної правової допомоги

Також в ході зустрічі було обговорено питання щодо запровадження та відкриття на базі школи дистанційного пункту консультування за допомогою Skype зв’язку  для покращення та швидкого доступу безоплатної правової допомогою жителів.

«В подальшому проведення тематичних  правоосвітних заходів для дітей буде основою їх правового виховання, надання початкових знань про норми поведінки, формування бачення на правомірні дії та шкідливі звички, розвитку почуття відповідальності за свої дії та  виховування в пошані до Законів України, – зазначив керівник бюро Богдан Балицький.

Наприкінці зустріч сторони вирішили  продовжувати спільну співпрацю з подальшим проведенням лекцій, семінарів для колективу закладу , учнів та кадетського корпусу.

 

Довідково: «Глухівське бюро правової допомоги» Шосткинського МЦ знаходиться за адресою: м. Глухів, вул. Шевченка, 4. Т. (05444)7-07-12, 7-07-20.