назад
11.03.16

Працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру відвідали з робочим візитом Новоушицький район

DSC 0427     Виїзний прийом та вуличне інформування громадян провели фахівці Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД у Новій Ушиці.

     10 березня начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Кам’янець-Подільського місцевого центру Аліна Задорожна та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Вадим Пархоменко здійснили черговий робочий візит до Новоушицького району.

     У приміщенні Новоушицького районного управління юстиції Аліна Задорожна провела виїзний прийом громадян. Було прийнято звернення від трьох громадян. Фахових роз’яснень, за словами начальника відділу попередньої роботи з клієнтами, потребували питання щодо вирішення трудових правовідносин та земельних спорів.

     Вадим Пархоменко під час поїздки до Нової Ушиціздійснив вуличне інформування мешканців селища. Він розповідав перехожим про можливість отримати безоплатну правову допомогу та про повноваження Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД, а також роздавав їмінформаційні друковані матеріали.

{gallery}img/novyny/2016/03_Berezen/11_3{/gallery}