назад
15.01.16

Працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД з робочим візитом побували у Новоушицькому районі

     У ході візиту було надано правову допDSC 0340омогу мешканцям району, проведено робочі зустрічі та заходи з вуличного інформування громадян.

     14 січня начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Кам’янець-Подільського місцевого центру Аліна Задорожна та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Вадим Пархоменко здійснили черговий робочий візит до Новоушицького району.

     Виїзний прийом громадян провели у приміщенні Новоушицького управління юстиції, куди цього дня за правовою допомогою звернулися троє громадян. Вони потребували консультацій та фахової допомоги у вирішенні питань сімейних правовідносин, виконання виконавчого провадження та визнання права власності на транспортний засіб.

     Вадим Пархоменко провів зустрічі із головою Новоушицької районної ради Олександром Процишем та головою Новоушицької селищної ради Олегом Московчуком. Під час зустрічей було презентовано проекти цільових програм з надання безоплатної первинної правової допомоги населенню на 2016 рік та передано їх для внесення на розгляд сесій у новому скликанні.

     Крім того, представники центру провели вуличне інформування громадян у смт Новій Ушиці, поширили інформаційні буклети про діяльність центру.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/15{/gallery}