назад

Працівники Коростенського МЦ взяли участь в засіданні колегії Народицької райдержадміністрації

Image0001030 жовтня 2015 року о 11:00 годині працівники Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а саме: в.о. директор — Орлюк С.А., начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги – Сергієнко О. В., головний спеціаліст цього ж відділу — Шадура І.А. взяли участь в засіданні колегії Народицької райдержадміністрації на якому були присутні представники райдержадміністрації та районної ради, голови сільських та селищних рад, керівники підприємств, установ, організацій. На даному засіданні щодо роботи центру виступала начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Коростенського МЦ з надання БВПД – Сергієнко О. В. Наприкінці присутнім були роздані інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток. Після закінчення засідання були обговорені питання подальшої співпраці та укладений меморандум.

Цього ж дня була проведена робоча зустріч з працівниками Народицького районного управління юстиції, надано роз’яснення щодо звернення громадян, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги Коростенським МЦ з надання БВПД. Під час зустрічі Орлюк Сергій особливу увагу звернув на співпрацю, що в свою чергу полегшить процедуру звернення громадян до Місцевого центру, для складання процесуальних документів та представництво в судах. Під час зустрічі також було налагоджено порядок передачі документів громадян, необхідних для надання безоплатної вторинної правової допомоги даним центром. Оксаною Сергієнко було доведено до відома присутніх інформацію про роботу Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, місце знаходження, графік роботи, міста та райони, які обслуговує даний центр та категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Інною Шадурою в ході робочої зустрічі надано присутнім інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток та підписаний меморандум про співпрацю.

Інформаційно-розяснювальні зустрічі також відбулись з управлінням ПФУ в Народицькому районі, УПЗСН Народицької райдержадміністрації, Народицьким територіальним центром соціального обслуговування Народицького району.

Були розміщені плакати та оголошення щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги на території смт. Народичі та Народицького району, включаючи сільські ради та автобусні зупинки а також проведено вуличне інформування.

Фото з заходу можна переглянути тут