назад
15.03.17

Працівники Лубенського місцевого центру підвищують професійний рівень та посилюють доступ до безоплатної правової допомоги

10.03.2017 lubny narada 2

10 березня 2017 року в приміщенні Лубенського місцевого центру безоплатної правової допомоги відбулася робоча нарада з працівниками бюро за участю ГО Справедливість через право.

Метою наради було підвищення професійного рівня працівників та обговорення питань з приводу організації надання безоплатної правової допомоги.

Директор Лубенського центру Артем Россоха розповів присутнім про виявлення системних недоліків поточної діяльності та вирішення контролю і своєчасного їх усунення. В ході бесіди провели підсумки роботи бюро правової допомоги, напрацювання ефективних механізмів співпраці з партнерами, обговорювали можливості і підвищення якості надання послуг  та розглянули плани роботи на 2017 рік.

У другій частині наради адвокат громадської організації Справедливість через право Артем Градун розповів про особливості роботи та аспекти судового процесу. Підвищення професійного рівня єважливим професійним обов’язком адвокатів, дотримання якого маєзабезпечувати безперервне поглиблення, розширення й оновленняними своїх професійних знань, вмінь та навичок. В ході лекції працівники бюро ставили запитання стосовно теми лекції.10.03.2017 lubnu seminar GO spravedluvist cherez pravo

Напередодні начальник відділу правопросвітництва Лубенського місцевого центру безоплатної правової допомоги Максим Паляниця провів навчання-зустріч з юристами Лубенської РДА. В ході лекції фахівець розповів присутнім про систему БПД, крім того, окремо зупинився на питанні щодо роботи телефонної «гарячої лінії»,  якою можна скористатися цілодобово для надання адвоката на протязі години по кримінальним питанням 0-800-213-103.

У підсумку учасники  наголосили на важливості цього проекту. Обговорили спільні дії для підтримки програми по  захисту прав громадян та правової свідомості населення та  налагодження  доступу до безоплатної правової допомоги.

За правовою допомогою до фахівців Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутися за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська 17  (у дворі суду), тел. (05361) 61-120. Лубенський місцевий центр поширює свою діяльність на м. Лубни та Лубенський район.