назад

Працівники Менського МЦ провели робочу зустріч з колегами з Сосницького районного управління юстиції

100 0975В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю 10 грудня 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Менського МЦ Дмитро Сенченко, заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги роботи з адвокатами Роман Драгун та начальник відділу інформаційної та матеріальної структури Григорій Грищенко відвідали з робочим візитом Сосницьке районне управління юстиції.

Працівники обговорили напрямки подальшої співпраці спрямовані на надання правової допомоги та юридичних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги. Також працівниками було обговорено питання спільної діяльності задля підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу прийому громадян.
По закінченню зустрічі співробітники Менського МЦ залишили інформаційний плакат «Безоплатна правова допомога» з контактною інформацією про Менський МЦ з надання БВПД та буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?»