назад
16.02.16

Працівники Менського МЦ завітали з робочим візитом до комунального закладу “Березнянський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр” Чернігівської обласної ради

IMG 385716 лютого 2016 року з метою налагодження співпраці директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолій Єрмоленко, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Дмитро Сенченко та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Альона Римар завітали з робочим візитом до комунального закладу “Березнянський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр” Чернігівської обласної ради.

Під час розмови з керівником навчально-реабілітаційного центру Марією Шевченко було з’ясовано, що в закладі живуть та навчаються 102 вихованця віком від 6 до 18 років : серед яких розумово-відсталиі діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, хворі на ДЦП, діти-сироти. Тут здобувають освіту 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, п’ятьом з яких Марія Трохимівна є опікуном.
В свою ж чергу, працівники центру донесли інформацію про Менський місцевий центр та про те, що вихованці її центру підпадають під дію Закону України “Про безоплатну правову допомогу”. , і при потребі, працівники Менського МЦ та адвокати , які працюють в системі БВПД нададуть їм юридичну допомогу. В ході розмови у керівника Березнянського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру та у соціального педагога Березнянський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Марини Заіко виникло питання спадкового характеру щодо одного з учнів, на яке Анатолій Єрмоленко надав відповідь, а Дмитро Сєнченко запропонував допомогу Менського МЦ у вирішенні ускладнень по ньому, якщо такі будуть мати місце. Також, під час спілкування було досягнуто попередньої домовленості щодо виїзного консультування працівниками Менського місцевого центру з надання БВПД у закладі, подальшої організації спільних заходів та підписання Меморандуму про співпрацю.
Після закінчення робочої розмови працівниками комунального закладу “Березнянський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр” Чернігівської обласної ради було проведено екскурсію та знайомство з вихованцями.IMG 3868