назад

Працівники Мукачівського міського центру поспілкувалися із жителями Мужієва

wljjt9 x2em    12 лютого 2016 року відбувся прийом громадян в Мужіївській сільській раді за участі директора Мукачівського МЦ з надання БВПД К.Молнар, начальника Берегівського районного управління юстиції М. Габор та начальника відділу М.Пилипчинець. Більша кількість мешканців зверталась із майнових питань. Секретар сільської ради В. Макара наголосила, що правова допомога дуже потрібна, адже на сьогоднішній день більша кількість жителів звертається в оформленні правовстановлюючий документів на житло, приватизація землі та інше.

    Цікавим прикладом є ситуація жительки с.Мужїїєво пані Марти, яка звернулася на консультацію з такою проблемою: у 1978 році батько отримав рішення сільської ради на земельну ділянку під будівництво. Побудували будинок, державний акт не виготовили є тільки дозвільні документи на будівництво, що їй потрібно робити та з чого слід починати. Директором МЦ конструктивне роз’яснення, що робити, куди звертатися.

    Зокрема, перші кроки: приватизація землі, виготовлення свідоцтва на право власності земельної ділянки;виготовлення технічної документації на житло та оформлення права власності на житловий будинок.


Для збільшення зображення натисніть на нього

{module 20160212_mukachevo}