назад

Працівники новостворених бюро правової допомоги продовжують перемовини щодо налагодження взаємодії та співпраці з місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування

2016 10 17 k 1Про те як функціонує система безоплатної правової допомоги у регіоні, цілі та основні завдання бюро правової допомоги, які є новими структурними утвореннями системи БПД, а також про додаткові можливості соціально незахищених верств населення реалізувати права, що гарантує держава, розповіли представники новостворених бюро правової допомоги Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги під час робочих зустрічей.

Зустрічі-інформування провели заступник начальника відділу «Сокирянське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Хорошенюк та заступник начальника відділу «Хотинське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Костенчук.

2016 10 17 k 2Мета проведених заходів – інформування про створення нової ланки системи безоплатної правової допомоги, послуги, які можуть отримати громадяни звернувшись до новостворених бюро правової допомоги, залучення до співпраці представників місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування, проведення спільних правопросвітницьких заходів для населення регіону.

Так, за результатами проведених перемовин фахівці системи безоплатної правової допомоги досягли домовленості з Управлінням Пенсійного фонду України в Сокирянському районі та Хотинським територіальним центром соціального обслуговування пенсіонерів, одиноких непрацездатних громадян та інвалідів щодо спільної участі в організації виїзних консультувань та роботи дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги для мешканців Кельменецького та Хотинського районів.

Довідка! Відділ «Сокирянське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: Чернівецька область, м. Сокиряни, вул. Центральна, 41А, контактні телефони: (0 3739) 2-03-68, 2-06-38.
Відділ «Хотинське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру знаходиться за адресою: Чернівецька область, м. Хотин, вул. О. Кобилянської, 2А, контактні телефони: (0 3731) 2-10-61, 2-11-24.