назад
24.06.16

Працівники Першого полтавського місцевого центру долучились до обговорення проблем розвитку свого міста

24.06.2016

Вчора, 23 червня у виставковій залі Міського будинку культури, за адресою вул. Майдан Незалежності 5  відбувся громадський форум “Моя Полтава – моє майбутнє”.

У форумі взяли участь громадські діячі та активісти, представники громадських організацій, державних органів, представники ЗМІ та просто небайдужі громадяни.

До цього форуму долучились і працівники Першого полтавського МЦ з надання БВПД.

Основною метою форуму стала розробка концепції інтегрованого розвитку міста – документу, що покликаний допомогти Полтаві у забезпеченні сталого розвитку і досягненні стратегічних цілей.

Захід організований для того, щоб почути точку зору полтавчан на подальший розвиток Полтави, а також наявні недоліки в різних секторах діяльності міста та пропозиції щодо вдосконалення системи міського менеджменту. Ця інформація буде врахована при розробці плану інтегрованого розвитку Полтави, що наразі здійснюється в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні»

Збір інформації відбувався у форматі групової роботи із залученням досвідчених модераторів за такими темами:

– житловий простір та умови проживання;

– дорожній рух та транспорт;

– культура, культурна спадщина, відпочинок і туризм;

– зовнішній вигляд міста, дизайн, міська навігація;

– публічний простір, пішохідний простір;

– соціальна сфера, послуги, освіта, економіка міста.

     Працівники Першого полтавського МЦ з надання БВПД працювали в групі соціальної сфери та внесли свої ідеї для покращення надання соціальних послуг в місті.