назад
31.03.16

Працівники Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь в роботі соціального офісу

pers30032016

30 березня 2016 року на базі Відділення медико-соціальних послуг Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління праці та соціального захисту населення виконкому Ленінської районної у м. Полтаві ради, працівники Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Ражик та Яна Бардакова взяли участь в роботі соціального офісу.

Даний захід організовано та проведено в рамках реалізації меморандуму про співпрацю, підписаного минулого тижня між Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Ленінської районної у м. Полтаві ради.

Працівниками місцевого центру було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу про систему безоплатної вторинної правової допомоги серед осіб, які перебувають на обліку в Територіальному центрі соціального обслуговування та надано індивідуальні юридичні консультації.

Участь працівників місцевого центру в роботі соціального офісу планується зробити постійною. Наразі ведуться переговори щодо розроблення графіку роботи соціального офісу за участі працівників Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.