назад
19.11.18

Працівники Регіонального центру провели нараду в Ніжинському МЦ

75321458419 листопада 2018 року заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Олеся Пирковська та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Якубенко здійснили робочий візит до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Представники регіонального центру провели нараду з колективом Ніжинського МЦ, під час якої розглянули ряд нагальних робочих питань. Зокрема, серед найважливіших – зосередили увагу на складанні звітності за поточний рік та плануванні діяльності на 2019 рік.

Олеся Пирковська акцентувала увагу на важливості дотриманні порядку розгляду звернень громадян, здійсненні представництва інтересів заявників працівниками місцевого центру.

Олена Якубенко зосередила увагу на обов’язковості забезпечення роботи мобільних та дистанційних консультативних пунктів, необхідності залучення адвокатів для участі в 11 конкурсі адвокатів для роботи в системі БВПД. Присутні розглянули і інші поточні питання.

Працівники Центру мали можливість поставити актуальні у своїй роботі питання та отримати на них обґрунтовані, вичерпні відповіді.

Нагадуємо, за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711, тел: (0462) 651-477, E-mail: office.chernihiv@legalaid.cn.ua

Єдиний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.