назад

Працівники Регіонального центру провели виїзний моніторинг роботи Новосанжарського бюро правової допомоги

reg1205201712 травня 2017 року перший заступник директора Регіонального центру Микола Лахижа, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру Ігор Клименко та начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури Регіонального центру Микола Козелько за участі директора І Полтавського МЦ з надання БВПД Ігоря Рибаса провели виїзний моніторинг роботи Новосанжарського бюро правової допомоги.

Відбулися робочі зустрічі з головою Новосанжарської райдержадміністрації Сергієм Бульбахою, керівником апарату райдержадміністрації Інною Чернухою, під час яких обговорено завдання оптимізації роботи системи правової допомоги в районі.

Проведено круглий стіл з юристами органів влади району, під час якого обговорено актуальні питання удосконалення співпраці з питань надання правової допомоги громадянам району, організації підвищення кваліфікації юристів тощо.

Під час моніторингу працівники Регіонального центру ознайомилися з умовами роботи фахівців бюро, реєстрацією громадян, які звертаються до бюро, цікавилися станом співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, проблемними питаннями, які виникають у роботі бюро правової допомоги.reg120520172

Начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури Регіонального центру Микола Козелько оглянув стан приміщення Новосанжарського бюро правової допомоги та перевірив рівень забезпечення робочих місць меблями, оргтехнікою , їх якість, а також  рівень забезпечення дотримання умов охорони праці тарівень забезпечення дотримання вимог пожежної безпеки.

Керівником відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру Ігорем Клименком було оглянуто ведення документації у Новосанжарському бюро правової допомоги та місце забезпечення доступу до електронних реєстрів Мінюсту. Під час моніторингу також було перевірено підтверджуючі документи проведення комунікативних заходів працівниками бюро правової допомоги і довідки надання методичної допомоги органам державної виконавчої влади, органам місцевого самоврядування та установам провайдерам БПД. При аналізі відповідних документів було з’ясовано чи відповідають вони основним критеріям підтвердження виконання показників Регіонального плану надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області на 2017 рік, які затверджені директором Регіонального центру.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40 (2 поверх), (0532) 56-26-66.

За отримання безоплатної правової допомоги громадяни можуть звернутися до Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2 (вхід через арку), тел. (0532) 50-27-22.

Новосанжарське бюро правової допомоги працює за адресою: смт. Нові Санжари, пл. Перемоги, 11, тел. (05344)3-28-60.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.