назад

Працівники РЦ здійснили «Вуличне інформування» запоріжців

1

З метою підвищення рівня поінформованості жителів нашого міста щодо можливості отримання безоплатної правової допомоги 19 травня 2016 року фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у Запорізькій області провели акцію «Вуличне інформування».

Городяни охоче відгукувались на пропозицію співробітників Регіонального центру послухати інформацію щодо безоплатної правової допомоги. В ході розмови їх було поінформовано про Регіональний та місцеві центри з надання БВПД, їх місцезнаходження,  які саме правові послуги надають центри в рамках безоплатної вторинної правової допомоги та який порядок подачі документів для отримання БВПД.

Запоріжці зацікавлено вивчали інформаційні буклети, уточнювали інформацію та ставили запитання. Найбільше мешканців нашого міста цікавить отримання субсидій, соціальне забезпечення, пільги воїнів АТО та внутрішньо переміщених осіб, створення ОСББ тощо.

Виходячи з сьогоднішнього «Вуличного інформування» можна зробити висновки, що проведення подібних заходів вкрай важливе для підвищення правової освіти городян.

Фахівці Регіонального центру проводять подібні акції задля якомого ширшого розповсюдження інформації щодо безоплатної правової допомоги серед населення.