назад

Працівники Сарненського МЦ продовжують надавати консультації в рамках співпраці з громадськими приймальнями

1

Практика співпраці з громадськими приймальнями народних депутатів виклики хороші відгуки у помічників нардепів та жителів громад, які звертаються для вирішення своїх нагальних проблем.

Тож на запрошення керівника громадської приймальні Василя Яніцького Оксани Слободзян сьогодні, 23 червня, фахівці центру провели виїзний прийом громадян у Дубровиці. Участь в ньому взяли начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Юлія Олешкевич та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Інна Шокот.

За безоплатними юридичними консультаціями та роз’ясненнями громадяни зверталися з різноманітних питань: отримання житла та виділення земельної ділянки для учасника АТО; спадкування будинку; переоформлення пільг на жінку померлого ліквідатора аварії на ЧАЕС; оскарження дій посадових осіб щодо неправомірного нарахування плати за комунальні послуги; земельні питання та ін. Тож всім, хто звернувся за правовою допомогою, надали відповідну інформацію та роз’яснили, що для отримання адвоката за рахунок держави громадяни можуть звертатися у Сарненський місцевий центр. Кожному надали інформаційні буклети з контактною інформацією центру та загальними відомостями про те, що таке безоплатна правова допомога.    

3

Довідково нагадуємо, що Сарненський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Сарни, вул. Широка 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856-74-35. 

4