назад
08.12.16

Працівники Шепетівського місцевого центру провели екскурсії для учнів шкіл

20161206 142434     Протягом 5-7 грудня в Шепетівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги та в бюро правової допомоги, що йому підпорядковуються, відбулися екскурсії для учнів 10 та 11 класів шкіл міст і районів.

     Працівники центру розповіли школярам про систему безоплатної правової допомоги в Україні, зокрема про роботу центру та бюро. Учням пояснили, хто і як може скористатися послугами центру для реалізації свого права на безоплатну правову допомогу і на яких підставах відбувається призначення адвоката, якщо особа потребує саме вторинної допомоги.    

PC070106

фото екскурсія 007

     Учні ознайомилися з правовою інформацією на стендах, які розміщені в приміщенні центру та бюро, правовою літературою, плакатами та буклетами. Фахівці показали, як відбувається прийом громадян та надання їм правової допомоги, а також ознайомили з функціями кожного структурного підрозділу центру.

     Завершувалися екскурсії зазвичай відповідями на численні запитання учнів щодо здобуття професії юриста та можливості працевлаштування.