назад
11.11.15

Працівники Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в черговий раз відвідали з робочим візитом Полонський район

IMG 1138     10 листопада 2015 року начальник відділу по роботі з клієнтами Шепетівського місцевого центру Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлією Школьнік здійснили черговий робочий візит до міста Полонне.

     Святослав Футій провів виїзний прийом громадян в приміщенні Полонського районного управління юстиції. У цей день до виїзного консультативного пункту звернулось 5 громадян, одному з яких є необхідність у призначенні адвоката системи безоплатної вторинної правової допомоги для захисту порушених прав у судовому порядку. В основному, громадяни зверталися з питаннями щодо вирішення земельних спорів.

     Крім цього, Юлією Школьнік було проведено засідання “круглого столу” із головами громадських організацій. Метою даного “круглого столу” було налагодження комунікації Шепетівського місцевого центру з Громадськими організаціями м. Поленне та Полонського району, які надають різні види правових та соціальних послуг для членів своїх організацій.

     В обговоренні питань “круглого столу” взяли участь голови: Полонської районної у Хмельницькій області організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль Україна” Олександр Бацман, громадської організації “Полонська спілка бійців АТО” Денис Голодюк, громадської організації “Полонське районне об’єднання Майдан” Віктор Будник.

     Юлія Школьнік виступила з інформацією про систему безоплатної правової допомоги в Україні та діяльність Шепетівського місцевого центру. Крім цього, обговорювались питання взаємодії суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на сприяння наданню якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги мешканцям міста та району. 

     По завершенню заходу між Шепетівським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадськими організаціями підписано Меморандум про співпрацю, а також розповсюджено серед учасників “круглого столу” друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Шепетівський місцевий центр з надання БВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

{gallery}img/novyny/2015/november/11{/gallery}