назад
30.05.16

Працівники Шепетівського місцевого центру з робочим візитом відвідали Нетішин

IMG 1199     Під час візиту узгодили питання щодо розміщення бюро правової допомоги та провели виїзний прийом громадян.

     26 травня директор місцевого центру Володимир Бузиль, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік здійснили робочий візит до м. Нетішина.

     Володимир Бузиль провів робочі зустрічі з посадовими особами Нетішинської міської ради та комунального підприємства міської ради “Житлово-комунальне об’єднання” з питань розміщення Нетішинського бюро правової допомоги та укладення договору оренди приміщення. Під час цих зустрічей вдалося узгодити всі питання щодо розміщення бюро правової допомоги.

     Юлія Школьнік зустрілася з посадовими особами міського суду та центру зайнятості, під час яких повідомила, щоз 1 вересня 2016 року в їхньому місті запрацює бюро правової допомоги, де громадяни матимуть можливість отримати первинну правову допомогу (юридичні консультації), подати звернення для отримання безоплатної вторинної правової допомоги, скористатися послугами фахівця для здійснення представництва їхніх інтересів в суді, а також матимуть доступ до електронних сервісів Мін’юсту (в подальшому – всіх державних електронних сервісів). Представниця місцевого центру розповіла також про продовження терміну подачі заявок на участь у конкурсі претендентів на посади начальників та заступників начальників бюро правової допомоги.

     У міському управлінні юстиції Святослав Футій провів виїзний прийом мешканців Нетішина. Громадянам, які звернулись до виїзного пункту консультування, було надано кваліфіковані юридичні консультації.