назад
05.11.15

Працівники Старокостянтинівського МЦ провели виїзний (мобільний) пункт консультування громадян в приміщеннях Самчиківської та Рашнівецької сільської ради, що знаходяться у Старокостянтинівському районі

20151104 102043     04 листопада 2015 року головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Вовнянко Ірина Валеріїна та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Грабчук Євгеній Ігорович провели виїзний (мобільний) пункт консультування громадян в приміщеннях Самчиківської та Рашнівецької сільської ради, що знаходяться у Старокостянтинівському районі.

     Під час прийому з правовими питаннями та з метою отримання роз’яснень звернулося 9 громадян. Питання що порушувалися стосувалися соціального забезпечення, порядку перерахунку пенсії, соціальної допомоги та земельного законодавства.

     Крім того, після завершення роботи пункту консультування працівники Центру розповсюджували серед мешканців сіл інформаційні брошури з адресою та контактними телефонами Центру та доводили до відома інформацію про роботу Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Загалом працівниками було роздано інформаційного матеріалу 90 штук.

{gallery}img/novyny/2015/november/04{/gallery}