назад

Працівники Сумського міського центру продовжують дистанційні консультації

Sum 2017 03 17 dustanziyne  2У Сумському міському центрі зайнятості працівниками Сумського місцевого центру  продовжується надання консультацій  шляхом дистанційного прийому. 16 березня начальником відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Андрієм КАЧАНОВИМ було прийнято дві особи, які звернулися за консультацією щодо надання комунального житла для людини з обмеженими можливостями та оскарження рішення Вищого адміністративного суду України.

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги – це точка доступу до безоплатної правової допомоги, що функціонує на постійній основі за визначеним графіком в приміщенні установи, організації, закладу для громадян, які мають потребу в безоплатній правовій допомозі, але в силу різних причин (географічна віддаленість, відсутність вільного часу тощо) не мають можливості оперативно звернутися до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Прийшовши до дистанційного пункту кожен, хто потребує безоплатної правової допомоги, може:

дистанційно проконсультуватися з фахівцями місцевих центрів та адвокатами, отримати інформацію про місцезнаходження відповідного центру, а також дізнатися про види послуг, які там надаються;

 –перевірити свою належність до категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги;

дізнатися перелік документів, які необхідно подати для підтвердження належності до суб´єктів права на таку допомогу.

Sum 2017 03 17 dustanziyne  3

Роботу дистанційного пункту забезпечують фахівці Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Станом на 16 березня до новостворених пунктів консультування вже звернулося 32 особи. Мешканці потребували отримання консультацій та роз’яснень з питань соціального забезпечення, земельних питань, питань трудового та сімейного права.

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: м. Суми, вул. Покровська, 9/1

 

(вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08;