назад

Працівники системи БПД та адвокати разом підвищують кваліфікацію

gol

Сьогодні, 19 травня, у Рівному відбувся семінар «Практичні правові аспекти, що виникають у процесі провадження у справах про банкрутство», організований відділенням Асоціації правників України (АПУ) в Рівненській області та Комітетом АПУ з конкурсного права.

Участь у заході взяли працівники Регіонального та Рівненського місцевого центрів з надання БВПД на чолі з директором Василем Овдіюком, а також адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

1

Основні питання, які обговорювалися під час семінару, стосувалися особливостей порушення провадження справи про банкрутство, продажу майна боржника, визнання угод боржника недійсними в процедурі банкрутства, а також кримінальної відповідальності у справах про банкрутство.

2

Доповідачами на семінарі були Сергій Удовиченко (Голова Відділення АПУ в Рівненській області, адвокат), Ірина Сербін (голова Комітету АПУ з конкурсного права, партнер ЮФ «Аріо», адвокат), Юліан Хорунжий (член Правління АПУ, старший партнер ЮФ «Аріо», адвокат) та Владислав Грищенко (радник ЮФ «Аріо», адвокат).

3

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).