назад

Працівники системи БПД та центрів зайнятості обговорили подальші кроки співпраці

gol

Сьогодні, 10 листопада, в рамках виконання Меморандуму про співпрацю між державною службою зайнятості та Координаційним центром надання правової допомоги у Регіональному центрі з надання БВПД відбулася спільна нарада працівників центрів зайнятості та системи БПД Рівненщини.

Участь у нараді взяли директори Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк та Обласної служби зайнятості Іван Ткачук, а також керівники місцевих центрів з надання БВПД та районних центрів зайнятості. 

Спільний захід розпочався з екскурсії Регіональним та Рівненським місцевим центрами з надання БВПД для фахівців служби зайнятості Рівненщини. Після цього Василь Овдіюк розповів присутнім про систему безоплатної правової допомоги, її діяльність та розвиток. Оскільки на нараді були присутні керівники районних центрів зайнятості, Василь Овдіюк звернув свою увагу на відкритті бюро правової допомоги, які розпочали свою роботу з 1 вересня у районних центрах області.

1

2

За результатами спільної наради керівництво системи БПД та служби зайнятості Рівненщини домовилися створити у кожному районному та міському центрах зайнятості точки доступу до безоплатної правової допомоги та облаштувати їх друкованими інформаційними матеріалами про систему БПД. Окрім того, на нараді попередньо обговорили складання графіку спільних прийомів громадян на базі центрів зайнятості.

4

5

Також одним з важливих напрямків співпраці, заначили керівники установ, є участь фахівців системи безоплатної правової допомоги у заходах, організованих центрами зайнятості, для підвищення правової освіченості громадян окремих категорій. Окрім того, планується участь і працівників центрів зайнятості у заходах, які організовуватимуть центри з надання БВПД.

3