назад
31.08.17

Працівники Ямпільського бюро правової допомоги ознайомили осіб, які перебувають на обліку у службі пробації з порядком отримання БПД

29 08 2017 129 серпня 2017 року фахівці Ямпільського бюро правової допомоги Володимир Титаренко та Анатолій Кислий провели захід для осіб, засуджених до покарань, що не пов’язані із позбавленням волі. Семінар проведений спільно з працівниками Ямпільського районного сектору пробації Центрально-Західного управління Департаменту з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

Питання запобігання злочинності, зміцнення законності, забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів громадян, суворого дотримання принципу соціальної справедливості ніколи не втрачають своєї актуальності. Саме тому, запобігання злочинності розглядається як багаторівнева система державних і громадських заходів, спрямованих на усунення, послаблення або ж нейтралізацію причин та умов злочинності.

Спільний захід був спрямований на попередження скоєння повторних злочинів серед осіб, які перебувають на обліку в секторі пробації. Учасникам семінару роз’яснили порядок виїзду з України за правилами безвізового режиму та акцентовано увагу на умови виїзду піднаглядних сектору пробації осіб.29 08 2017 2

Також, присутнім розповіли про види правових послуг, які можна отримати у Томашпільському місцевому центрі з надання БВПД та порядок їх отримання. Проінформували про роботу електронних сервісів Міністерства юстиції України, як ними можна скористатися і яку отримати інформацію.

Після закінчення заходу працівники бюро правової допомоги поширили друковані матеріали, що стосуються системи безоплатної правової допомоги та пам’ятки для осіб, які бажають виїхати з України за правилами безвізового режиму.

Нагадаємо, що Ямпільське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Ямпіль, вул. Соборна 59, 1-й поверх, тел. (04336) 2-18-33.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106