назад

Працюємо разом у напрямку роз’яснень громадянам з питань пенсійного законодавства

ShM 2017 07 05 Pracuemo razom z pitan pensinogo zakonodavstwa 15 липня заступник начальника Середино-Будське бюро правової допомоги Тетяна Харченко з метою запровадження та реалізації спільний дій завітала до Шосткинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Сумській області.

До  Середино-Будського бюро правової допомоги з наболівшими питаннями звертаються мешканці Серединобудщини за правовою допомогою щодо роз’яснень з питань  пенсійного законодавства. З цією метою  5 липня заступник начальника Середино-Будське бюро правової допомоги Тетяна Харченко завітала до Шосткинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Сумській області. Під час зустрічі фахівець бюро  розповіла працівникам установи, як працює система безоплатної правової допомоги в Українітаякі повноваження покладено на бюро правової допомоги. Тетяна Харченко детально висвітлила питання про порядок звернення, порядок надання правової допомоги, назвала категорії осіб, яким надається така допомога також розповіла присутнім про випадки, з якими звертаються громадяни за правовою допомогою та, зокрема, зазначила, що в останній час збільшилася кількість звернень з питань пенсійного законодавства.
Спільно з заступником начальника Шосткинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Сумській області Тетяною Клімовець обговорено  останні зміни  у пенсійному законодавстві, а саме Законі України «Про пенсійне забезпечення» та подальші дії спільної співпраці.

ShM 2017 07 05 Pracuemo razom z pitan pensinogo zakonodavstwa 2

Наприкінці зустрічі були залишені флаєри «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник» та візитки з контактними телефонами бюро.

 

Нагадуємо, що Середино-Будське бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: м.С-Буда, вул. Троїцька,2 , телефон: (05451) 7-10-62.