назад

Працюємо єдиною командою задля формування нової правової культури в суспільстві

DSCF3123Об’єднуємо зусилля, працюємо у команді та рухаємося в одному напрямку заради досягнення спільної мети. 08 травня 2018 року представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області провели орієнтаційну робочу зустріч з колективом Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД.

У процесі діалогу з директором Центру Наталією Смолярчук, працівниками відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги, а також керівниками інших відділів установи було окреслено сучасну комунікативну стратегію та обговорено механізми реалізації пріоритетів системи безоплатної правової допомоги.

Під час обговорення дієвих способів інформування громадян про їхні права та систему безоплатної правової допомоги, учасники заходу дійшли спільного висновку, що ключовим аспектом результативної діяльності у вказаному напрямку є командний принцип роботи як запорука успішної реалізації поставлених завдань.

DSCF3123

Працюємо єдиною командою, говоримо єдиним голосом та діємо стратегічно, щоб бути корисними для людей. Фокусуємося на змінах та результатах, сприяємо зростанню обізнаності громадян про БПД та ефективні правові інструменти для вирішення спорів і захисту законних прав та інтересів.

Контактна інформація!

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua

До Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД можна звернутися за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька 19, тел.

(03342) 3-80-11, е-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua