назад

or dyt 3 mc 111 грудня 2018 в Обласній бібліотеці для юнацтва імені В.В. Маяковського, в межах Всеукраїнського тижня права, фахівці Третього одеського місцевого центру провели правову гру для учнів 8 класу Одеської загальноосвітньої школи № 72 «Права людини починаються з прав дитини».

Фахівчині Центру Валерія Цап та Тетяна Дімова розповіли присутнім про передумови святкування Всеукраїнського тижня права та ознайомили з основними положеннями Загальної декларації прав людини.

Основну частину заходу було присвячено правовій грі.

or dyt 3 mc 3

or dyt 3 mc 4

or dyt 3 mc 5

or dyt 3 mc 6

or dyt 3 mc 7

Дітей розділили на три команди. Кожна команда готувала свою інформаційну листівку, де зазначала найважливіші, на їх думку, права дитини.

На зворотній стороні листівки діти вказували осіб та організації, до яких вони будуть звертатися для захисту своїх прав.

Команди по черзі відповідали на правові питання, шукали правильні варіанти вирішення правових задач, за що винагороджувалися солодощами.

Після визначення команди переможця діти переглядали соціальні відеоролики та ознайомилися з книжковою виставкою «Закон і право для всіх єдині».

or dyt 3 mc 2

За правовими роз’ясненнями та консультаціями, можна звертатися до Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 1. Тел.. +38 (048) 793-14-20.