назад

Права та обов’язки дітей

sdfsdfsdfsdf

В середу 22 березня 2017 року з ініціативи Мостиського бюро правової допомоги Самбірського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги проведено спільний виїзний прийом з відділом сім’ї та молоді Мостиської РДА та представниками Мостиської  кримінально – виконавчої інспекції в Крукеницький ліцей, де було проведено лекцію для учнів 11 класів на тему “Права та  обов’язки дітей”.

У своєму виступі головний спеціаліст Мостиського бюро правової допомоги Марія Мегес навела норми чинного законодавства, які характеризують обов’язки дітей щодо своїх батьків на підставі Сімейного кодексу України, узагальнила  висвітлені учасниками заходу проблеми.

Слухачів ознайомили  з порядком функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги та категоріями громадян, що мають право на доступ до БВПД, порядок реалізації ними такого права.

Нагадуємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до Самбірського місцевого центру з надання БВПД за  адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13, конт. тел.(03236) 606-54, а також у Мостиське бюро правової допомоги:

м. Мостиська, вул. Галицька, 7, конт. тел (03234) 41 051,

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській  області.

Адреса: м.Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх.
Тел/Факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).