назад

Правопросвітні заходи з нагоди Дня прапора та 27-ї річниці Дня незалежності України

Busk NezalejnistЗ нагоди відзначення Дня прапора та 27-ї річниці Дня незалежності України фахівці місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Львівщини організували та провели низку правопросвітницьких заходів.

Так, 23 серпня фахівець Радехівського бюро правової допомоги Буського місцевого центру Інна Дибайло долучилась до святкового заходу «Народжені незалежними»: урочисте підняття Державного Прапора України на площі В. Стуса біля Радехівського районного Народного дому.

Цього дня фахівці Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели інформаційний флешмоб.

Sambir Nezalejnist

Упродовж проведення заходу мешканці отримали вітальні листівки з нагоди Свята Незалежності, інформаційні матеріали та буклети.

До святкування у місті Великі Мости долучилась фахівець Соснівського бюро правової допомоги Червоноградського місцевого центру Світлана Тарасенко. На головній площі міста зібралися вихованці місцевого ясла-садка, центру дитячої та юнацької творчості, представники міської ради та громадські активісти. Після спільного виконання Державного Гімну України відбулося урочисте підняття синьо-жовтого та червоно-чорного стягів. Фахівець Соснівського бюро розповіла наймолодшим мешканцям про те, якими правами вони володіють із самого народження. Щоб закріпити набуті знання, малята взялися розмальовувати різноманітні тематичні ескізи, на кожному з яких було зображено візуальне втілення того чи іншого права.

Chervonohrad Nezalejnist2

Для учнів молодших і середніх класів, які відвідують Великомостівський центр дитячої та юнацької творчості, Світлана Тарасенко підготувала тренінг у форматі гри під назвою «Не помились у виборі шляху».

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).