назад

Правопросвітницька компанія у рамках виїздів мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги триває

Vel ber 2    У середу, 6 вересня, в рамках виїзду мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській областіЛариса Фучко, фахівець Великоберезнянського бюро правової допомоги, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Іван Алмаші та головний спеціаліст управління Владислав Товтин провели консультування жителів смт. Великий Березний та сіл Смереково та Буківцеве Великоберезнянського району.

    Під час заходу фахівці відвідали сільські ради та Великоберезнянське бюро правової допомоги. Громадянам, які звернулися на прийом, було надано консультації з різноманітних правових питань, зокрема, щодо документів, які підтверджують право власності на земельну ділянку та передачі земельної ділянки в оренду, як захистити свої права та отримати безоплатну правову допомогу.

Vel ber1
    Також місцевих мешканців було проінформовано про напрями діяльності органів юстиції, Всеукраїнський просвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» та поширено буклети, розроблені Міністерством юстиції України в рамках Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» з актуальних питань: «Не знаєш, як вирішити спір?», «Забирають бізнес? Відбирають майно?», а також інші інформаційні матеріали.

tisa

    Цього ж дня консультування жителів села Тисаагтелек Ужгородського району в рамках виїзду мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги провели начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУЮ у Закарпатській області Леся Тимчук та заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Щербей провели.
    Під час виїзного прийому фахівці відвідали Тисаагтелекську сільську раду та Чопське бюро правової допомоги, де надали фахові консультації з різних правових питань місцевим мешканцям та поінформували їх про Всеукраїнський просвітницький проект «Я маю право!».