назад

Правопросвітницька робота керівників бюро правової допомоги

gol

Керівники бюро правової допомоги Рівненщини беруть активну участь у житті територіальних громад, інформуючи населення та працівників різних установ про діяльність новостворених бюро зокрема та безоплатну правову допомогу загалом.

Так, керівник Острозького бюро правової допомоги Марія Жук взяла участь в інформаційному семінару на тему «Загальні питання зайнятості населення та стан ринку праці регіону», який відбувся 7 вересня в Острозькому міськрайонному центрі зайнятості. Учасниками семінару стали 11 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні.

Марія Жук розповіла присутнім про діяльність та послуги новоствореної установи, про суб’єктів права на безоплатну первинну та вторинну правову допомогу. Далі керівник бюро надала роз’яснення учасникам заходу про основні гарантії права на працю, правовий статус безробітного за чинним законодавством України та порядок його отримання, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, матеріальне забезпечення та соціальні послуги для безробітних, послуги з пошуку підходящої роботи та працевлаштування безробітних та ін.

1

А ти часом керінвик Млинівського бюро безоплатної правової допомоги Віталій Синицький  провів семінар з начальниками відділів управління праці та соціального захисту населення Млинівської райдержадміністрації. Під час зустрічі керівник бюро ознайомив присутніх з принципами та напрямком діяльності нещодавно відкритого Млинівського бюро безоплатної правової допомоги.

3

Найбільше аудиторію цікавило те, яку юридичну допомогу можна отримати  за кошт держави, які категорії населення мають право на безоплатного адвоката тощо.

Довідково: Острозьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою м. Острог, проспект Незалежності, 9, 1-й поверх. Тел. (03654) 2-20-40.

Млинівське бюро правової допомоги знаходится у смт Млинів на вул. Поліщука, 18. Тел.: (03633) 6-50-75

Графік роботи бюро ‒ з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00 год., сб, нд. – вихідні дні.