назад
18.05.18

Правопросвітницькі заходи у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 186 міста Києва

    З метою підвищення обізнаності з питань правового виховання, недопущення правопорушень з боку дітей, 15 та 16-го травня 2018 року фахівці Вишневського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Діана Бабаян та Ярослав Іванчук провели лекції учням 9-10 класів школи І-ІІІ ступенів № 186 міста Київ на теми: «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх».

    Окрім цього, для учнів 7-8 класів на теми: «Насильство в сім’ї», «Булінг у школі: як подолати суспільну проблему».
    Учні та викладачі навчального закладу дізналися про використання і захист своїх прав у повсякденному житті, а також довідалися про мету і завдання Всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО».
    Під час заходів школярам пояснили про відповідальність неповнолітніх, розповіли про вік з якого настає кримінальна відповідальність, також було обговорено низку питань, серед яких поширення інформації щодо особливостей і порядку надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. По завершенню, школярі отримали відповіді на питання. Зустріч пройшла плідно та цікаво.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також, були роздані інформаційні матеріали зокрема плакати, буклети та брошури за темами Всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» і системи БВПД.