назад

Zakhid dlia bahatoditnykh simei 2На початку липня цього року за ініціативи Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації та КЗ «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги» на базі дитячого оздоровчого пансіонату «Аіст» відбувся п’ятиденний інформаційно-просвітницький захід для багатодітних сімей. Участь в зазначеному заході, який зібрав багатодітних батьків з усієї Запорізької області, прийняли й представники Бердянського МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

       В.о. директора місцевого центру Євген Сухомлин розповів присутнім про існування системи безоплатної правової допомоги, функції та завдання, які на неї покладені, а також категорії громадян, які мають право на той чи інший вид правової допомоги.  Окремо розкрив тему видів відповідальності неповнолітніх, заборонених та дозволених засобів захисту і оборони, які неповнолітні мають право застосовувати.

    Zakhid dlia bahatoditnykh simei 3   В свою чергу, начальник відділу правової інформації та консультацій Валентина Матвєєва провела особистий прийом та проконсультувала бажаючих з різноманітних правових питань.

       У присутніх на заході лунало багато питань,  на які представники місцевого центру надали ґрунтовні фахові відповіді.


 

Також нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД

адреса: Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8,  1-й поверх (будівля санепідемстанції)

телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, (095) 020-99-18, (096) 007-99-09

ел.пошта:  berdyansk.zaporizhya@legalaid.gov.ua, скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).