назад
04.12.18

Правопросвітницький захід для студентів Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу

    03.12.2018, у рамках правопросвітницького проекту «Я маю право», для студентів 1-го – 3-го курсів Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу заступником начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Апанович О.В. та головним спеціалістом відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Перебийносом В.В проведена лекція на тему: «Кримінально-правова характеристика кіберзлочинності в Україні».

    На лекції зі студентами коледжу обговорили питання поширення кіберзлочинності в Україні, навели приклади кіберзлочинів, розповіли про те, як уберегти себе від кіберзлочинців та надали контакти кіберполіції, яка здійснює боротьбу з даним видом злочинності.
    Крім цього, студентам була представлена презентація та продемонстрований відеоролик на тему: «Як вберегти себе від кіберзлочинців».

Також молодим людям розповіли про небезпечні спільноти, які спонукають дітей до самогубства, пояснили, як працюють подібні угруповання та надали інформацію як вберегти себе у такому випадку.

    Окрім цього, студентів проінформували про систему безоплатної вторинної правової допомоги та процедуру її отримання.
Після завершення лекції студентам були роздані інформаційні матеріали, зокрема, буклети та брошури за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».