назад
23.05.18

Правопросвітницький захід серед громадян у Броварському районі

    18.05.2018, з метою посилення правової обізнаності громадян, які перебувають на обліку Броварського міськрайонного сектору з питань пробації центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства Юстиції України працівниками Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з начальником Броварського міськрайонного сектору з питань пробації Сергієм Руденком проведено інформаційно-профілактичний захід серед неповнолітніх на тему: «Права дитини в Україні: забезпечення, дотримання, захист».

    В ході даного заходу ознайомлено з їхніми правами, шляхами захисту та особливостями юридичної відповідальності неповнолітніх. Особливу увагу приділено деталям адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх. Акцентували увагу присутніх також на послугах, які можуть отримати громадяни, звернувшись до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
    По закінченню заходу в.о. директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Катерина Лиско проінформувала присутніх про проект «Я МАЮ ПРАВО», роботу Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.
    Всі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети та брошури за темами проекту.