назад
21.09.18

Правопросвітницький захід у Білоцерківському гарнізоні

    20.09.2018, із метою подальшої реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!», директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області В.Е. Кіккасом та його заступником О.В. Дегтярем проведено правоінформаційний захід із юрисконсультами всіх військових частин Білоцерківського гарнізону який включив у себе правове інформування про механізми надання безоплатної правової допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей. Роз’яснено механізми та порядок звернення до Центрів з надання БВПД щодо захисту прав і законних інтересів.

    Також у ході заходу здійснено зустріч із керівництвом Білоцерківського зонального відділення військової служби правопорядку, в ході якої керівництво останнього проінформовано про діяльність центру та обговорено питання подальшої співпраці, заплановано проведення правопросвітницьких заходів.

    Окрім того, розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури щодо проекту «Я маю право!».

Сподіваємося, що отримана інформація стане корисною працівникам Білоцерківського ЗВВСП та юрисконсультам при виконанні своїх професійних обов’язків.