назад
14.09.18

Правопросвітницький захід у Броварській загальноосвітній школі I-III ступенів № 9

    11.09.2018, у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», для учнів 8 та 10 класів Броварської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 9 в.о. директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Катериною Лиско та начальником відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Аліною Сердюк спільно із працівниками Головного територіально управління юстиції у Київській області проведено лекцію на тему: «Стоп булінг!».

    У ході заходу розкрито поняття булінгу, види булінгу та їх ознаки, відмінність типових конфліктів і непорозумінь від булінгу, відповідальність неповнолітніх та їх батьків за булінг, способи вирішення ситуації з булінгом, наведено наукові експерименти стосовно більш глибшого розуміння булінгу та його протидії.

    Під час лекції учням продемонстровано презентацію для кращого сприйняти та засвоєння інформації та надано інформаційні буклети проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та безоплатної правової допомоги.