назад
26.07.17

Правопросвітництво фахівців Чорнобаївського бюро правової допомоги

Сьогодні багато питань виникає про те, які пільги надаються учасникам АТО. У державному законодавстві часто вводяться зміни, що стосуються цієї теми. Незважаючи на це,  можна підвести точні підсумки і сформулювати алгоритм дій, необхідний учасникам бойових дій для оформлення пільг та допомог від держави. Саме про права та пільги, які гарантовані державою учасникам АТО 24 липня 2017 року розповіла керівник відділу «Чорнобаївське бюро правової допомоги» Інна Копійка на семінарі, який пройшов у приміщенні Чорнобаївського бюро правової допомоги.

По завершенні заходу цільовій аудиторії надано практичну допомогу у написанні заяв щодо отримання того чи іншого виду допомоги.

 

25 липня 2017 року  фахівці Чорнобаївського бюро правової допомоги спільно зі старшим інспектором Чорнобаївського районного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України – Олегом Тітаренко провели інформаційні заходи для засуджених, які перебувають на обліку у відділі, а саме: семінар на тему: «Кримінальна відповідальність за вчинення крадіжок та грабежей» та правовий лекторій: «Що таке дискримінація?».

            Крім того, учасників заходів було ознайомлено з діяльністю Чорнобаївського бюро правової допомоги, змінами в законодавстві «Про безоплатну правову допомогу» та поширено  роздаткові матеріали.