назад
06.04.17

Правопросвітництво Лубенського місцевого центру для жителів територіальних громад

Press conferencia. Piryatynske buro. 28.03.2017. golovnyi specialist O. Sokol

 

          28 березня 2017 року у приміщенні  Пирятинського бюро правової допомоги було проведено прес-конференцію. Інтерв’ювання провела головний спеціаліст відділу муніципальних послуг і правових питань виконкому міської ради Ірина Ульяницька. Керівник бюро Володимир Орел та головний спеціаліст Ольга Сокол детально розповіли про роботу бюро, його основні функції, завдання, а також кількість клієнтів, що звернулися до установи з початку роботи – 1 вересня 2016 року.  Працівники бюро розповіли журналісту про те, у чому відмінність первинної і вторинної правової допомоги,а також зазначили категорії осіб, що мають право на отримання безоплатного адвоката.

Цього дня в ефірі Хорольського районного радіо  прозвучала інформація, стосовно основних завдань Хорольського бюро правової допомоги Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та стосовно змін, які нещодавно внесені до діючого законодавства про безоплатну вторинну правову допомогу.

У Лохвицькій районній бібліотеці ім. Г.С.Сковороди 28 березня пройшов захід за участю працівників Лохвицького бюро правової допомоги. Тренінг для для внутрішньо переміщених осіб організувала ГО «Твій світ». Захід відбувався в рамках проекту «Адвокація та підвищення спроможності ініціативних груп переміщених осіб в Полтавській області». Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.Gromadska Organisaciya Tviy svit.trening dlya VPO.Mariya Tunik.zastupnik nachalnika.28.03.2017

В цей день відбулося консультування працівників первинної медико-санітарної допомоги м. Лубен. Начальнику відділу представництва Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Сергію Супруну ставили чимало запитань. Трудове право, нарахування субсидій – ось що найбільше цікавило громадян. Фахівець центру надав кваліфіковані відповіді на всі питання.

Відповідно до графіку цього ж дня працював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні  Чорнухинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області за адресою: смт. Чорнухи, вул. Центральна, 26, де головний спеціаліст Чорнухинського бюро правової допомоги Юлія Галенко  провела консультування громадян та залишила інформаційні буклети.28.03.2017 konsultuvannya VDVS Chornukhy Galenko Y

Нагадуємо, що за отримання безоплатної правової допомоги громадяни можуть звернутися до Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська 17  (у дворі суду), тел. (05361) 61-120. Лубенський місцевий центр поширює свою діяльність на м. Лубни та Лубенський район.

Лохвицьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 6,  тел. (05356) 3-14-05.

Пирятинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 41,  тел. (05358) 3-22-54.

Хорольське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Хорол, вул. Незалежності, 78 А, тел. (05362) 3-32-20.

Чорнухинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: с-ще. Чорнухи,вул. Центральна,30, тел. (05340) 5-17-43.