назад

Правопросвітництво серед ветеранів

160513 01Про   безоплатну правову допомогу учасникам бойових дій Буринщини говорили присутні «круглого столу» під керівництвом голови Буринської райдержадміністрації Василя Бойка, який було проведено в рамках відзначення Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги у Другій світовій війні.  

Директор Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Муха та інтегратор центру Валентина Волік прийняли участь у заході Буринської районної державної адміністрації за участі представників місцевого самоврядування, ветеранів Великої вітчизняної війни, учасників бойових дій в Афганістані та демобілізованих бійців АТО.

Олександр Муха розповів присутнім про вирішення адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, питань захисту порушених прав учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції на сході країни.

Валентина Волік розповіла присутнім про можливості співпраці із всеукраїнськими та міжнародними громадськими організаціями по вирішенню правових питань учасників АТО.

160513 02

 

Присутні в конструктивній, діловій атмосфері обговорювали гострі питання соціального забезпечення та отримання земельних ділянок учасниками бойових дій на сході країни, встановлення пам’ятного знаку в місті Буринь учасникам АТО.

  Усі присутні отримали інформаційні матеріали для  учасників антитерористичної операції, які були видані Координаційним центром з надання правової допомоги.