назад
11.10.17

Правопросвітництво – жителям Ямпільського району

ShM 171011 019 жовтня з метою подальшого покращення роботи бібліотечної системи щодо правової освіти населення, здійснення інформаційно-правової діяльності, спрямованої на підвищення правової обізнаності різних верств населення району, Ямпільське бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД, в особі головного спеціаліста Анни Куліш налагодило співпрацю з Ямпільською централізованою бібліотечною системою.

У ході інформаційно-тематичного семінару на тему «Актуальні питання посилення правової спроможності громадян» було обговорено практичні аспекти роботи бюро. Анна Куліш ознайомила присутніх з переліком покладених на Ямпільське бюро правової допомоги завдань, детально розповіла про послуги, перелічила документи, які клієнтові потрібно додати до звернення. Зосередила увагу на порядку надання правових послуг клієнтам для підтвердження їхнього статусу малозабезпечених, наголосила на підставах надання безоплатного адвоката.

Присутніх на зустрічі цікавили питання щодо порядку виплати аліментів, шлюборозлучного процесу, отримання спадщини, трудові питання, питання пенсійного віку тощо. Бюро правової допомоги надало бібліотеці в користування буклети, брошурки, пам’ятки з найбільш актуальних правових питань.

По закінченню зустрічі, директор Ямпільської централізованої бібліотечної системи Лариса Погребнова відмітила позитивні перспективи тісної співпраці у правопросвітницькій діяльності їхньої бібліотечної системи та Ямпільського бюро правової допомоги.

Після проведеного семінару був здійснений прийом громадян.

Нагадуємо, що для отримання безоплатної правової допомоги просимо звертатися до Ямпільського бюро правової допомоги: смт Ямпіль, бульвар Ювілейний, 1, тел. (05456) 2-20-50.