назад
31.08.16

Правова допомога для одиноких непрацездатних громадян

Працівники Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завітали до Охтирського районного територіального центру стаціонарного відділення для постійного та тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян у селі  Чернеччина.

Піклування з боку держави за одинокими і престарілими людьми може бути здійснено у різний спосіб, у тому числі і правовий, якщо особа потребує правового захисту та представництва своїх інтересів у суді. Надзвичайно важливо, щоб саме така вразлива категорія населення не відчувала себе покинутою та незахищеною.

Інтегратор Марина Лапоног та головний спеціаліст відділу представництва Валерій Грабар розповіли присутнім про правову допомогу, яких цікавили питання пенсійного та медичного забезпечення.

Також домовлено про широку співпрацю між Охтирським місцевим центром з надання БВПД та стаціонарним відділенням. У разі необхідності працівники центру здійснять виїзний прийом та нададуть консультації за місцем перебування осіб одиноких непрацездатних громадян.