назад
31.08.18

Правова допомога довічно ув’язненим

31 08 2018 1

Сьогодні засуджені, які відбувають покарання у Вінницькій УВП №1, мали можливість звернутися до фахівців БПД із хвилюючими їх питаннями та отримати правові консультації чи роз’яснення. Прийом здійснювали фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області.

У рамках домовленостей з керівником Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Василем Дремлюгою, Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області проводить виїзні прийоми в установах виконання покарань.31 08 2018 3

Чергове консультування засуджених осіб в УПВ №1 проводилось керівником Регіонального центру надання БВПД у Вінницькій області Мариною Лукіяновою, заступником начальника відділу організації надання БВПД Володимиром Матюхою та головним спеціалістом відділу організації надання БВПД Іллею Прокопчуком31 08 2018 2

Фахівці системи безоплатної правової допомоги провели консультування 12 засуджених осіб. Були надані консультації з сімейного, цивільного, кримінально-виконавчого та кримінально-процесуального права. Крім цього, чоловіків цікавили деталі звернення до Конституційного суду України, перерахунок строку відбування покарання по «Закону Савченко» та особливості касаційного розгляду справ.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106