назад

Правова допомога – горянам Буковини

2017 07 31V1Минулого тижня працівники відділу “Путильське бюро правової допомоги” відвідали мешканців села Усть-Путила та Селятин Путильського району. Начальник відділу “Путильське бюро правової допомоги” Олександр Дутчак та головний спеціаліст цього ж відділу Світлана Карапка спілкувалися з мешканцями цих населених пунктів під час вуличного інформування та особистого прийому громадян при сільських радах. Під час роботи мобільних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги фахівці системи БПД надали правові консультації та роз’яснення щодо порядку вирішення окремих питань земельного, сімейного, житлового, спадкового права, а також права на соціальну матеріальну допомогу та пенсійне забезпечення. Також жителі с. Селятин та с. Усть-Путила мали змогу дізнатися про те, як функціонує система безоплатної правової допомоги у Путильському районі, які послуги, в якому порядку та кому надаються.

Після прийому громадян Олександр Дутчак та Світлана Карапка провели робочі зустрічі з головою Селятинської сільської ОТГ Валерієм Полянчуком та головою Усть-Путильської сільської ОТГ Іваном Чев’юком, під час яких йшлося про необхідність об’єднання зусиль та проведення спільної роботи задля посилення правової спроможності та правових можливостей сільської громади. За результатами таких перемовин було узгоджено питання щодо проведення подальших виїзних консультувань на базі сільських рад.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Пу-тильського районів Чернівецької області.
Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б.
Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).